Textil és ruhatisztítás Budapest, 10. kerület (X.kerület)

Lakossági textíliák mosása Budapest, 10. kerület (X.kerület)

Lakossági ügyfeleink részére a mosás teljes skáláját kínáljuk.
Asztalneműk, ágyneműk, függönyök, egyéb lakástextíliák mellett alsó- és felsőruházati termékek mosását is vállaljuk, amennyiben a tisztítás ezen módját a kezelési útmutató, a textil KRESZ megengedi.

Ruhatisztítás Budapest, 10. kerület (X.kerület):

Szalonunkban kizárólag piperemosást végzünk, valamennyi ügyfelünk textíliáját egymástól elkülönítetten kezeljük.
Ennek megfelelően gépparkunkban megtalálhatók a kis kapacitású professzionális mosó- és szárítógépek is, melyek a programok sokaságával alkalmazkodnak az aktuálisan tisztítandó textíliák típusához, szennyezettségük mértékéhez. Korszerű belső kialakításuk révén kíméletesen távolítható el a szennyeződés a textíliákból.
A makulátlan tisztaság eléréséhez a környezet – barát tisztítószerek mellett környezetkímélő technológiát alkalmazunk, melyet modern gépeink tesznek lehetővé.

Vendéglátó ipari textíliák mosása Budapest, 10. kerület (X.kerület):

Éttermek, vendéglők, szállodák, hotelek, panziók nagy mennyiségű ágyneműik asztalneműik tisztítását, minden igényt kielégítően, szakszerűen végezzük.

Munkaruhák mosása Budapest, 10. kerület (X.kerület):

Élelmiszeripari feldolgozó üzemek speciális szennyezettségű munkaruháinak mosását is végezzük. Professzionális mosószerek és technológiák alkalmazásával biztosítani tudjuk a textilek megfelelő fertőtlenítését, csírátlanítását.

Befejező műveletek Budapest, 10. kerület (X.kerület):

A tisztára mosott, simára vasalt textileket az ügyfelek igényei szerint hajtogatjuk, védő fóliába csomagoljuk, megóvva a ruhaneműket a szállítás során leselkedő szennyeződésektől.

Vegytisztítás Budapest, 10. kerület (X.kerület):

Felsőruházatok, munkaruhák, egyenruhák, függönyök, falvédők, bútorhuzatok, plédek, gyapjú-, bőr-, szőrmeáruk stb. minőségi vegytisztítása. A speciális foltkezelési eljárásainknak köszönhetően, a legtöbb makacs folt, mint pl.: rozsda, rágógumi, fű, vörösbor, olaj.. stb. eltűntethető.

Szőnyegtisztítás Budapest, 10. kerület (X.kerület):

Legyen szó akár gépi- akár kézi szőnyegről, műszálasról, gyapjúról vagy selyemperzsáról, nálunk biztos kezekben van!

Ruhajavítás Budapest, 10. kerület (X.kerület):

A tisztításra hozott ruhadarabok gyakran javításra szorulnak. Elromlott rajtuk a zipzár, leszakadt a gomb, felfeslett a varrás, elszakadt a bélés, bő vagy szűk a nadrág vagy a szoknya, rövidebbre kell venni a nadrág szárát vagy a kabát ujját, és még sok-sok ezekhez hasonló, apró gondok szorulnak orvoslásra, melyeket szalonunkban a tisztítással egyidőben megoldunk.

 

Kapcsolat:

Ruhatisztítási, Varrásjavítási Kapcsolat felvételi adatok

Telefonszám: +36 1 357 2727+36 1 271 1026
Fax: +36 1 271 0401

Hattyú-Patyolat Kft.

Levélcím 1204 Budapest Károly u.132/A
Tel: +36 30 493 2913
E-mail: hattyukft@t-online.hu