Mosás, ruhatisztítás, vegytisztítás Budapest 1. kerület (I. kerület) közelében

Lakossági textíliák mosása Budapest 1. kerület (I. kerület) közelében

Lakossági ügyfeleink részére a mosás teljes skáláját kínáljuk.
Asztalneműk, ágyneműk, függönyök, egyéb lakástextíliák mellett alsó- és felsőruházati termékek mosását is vállaljuk, amennyiben a tisztítás ezen módját a kezelési útmutató, a textil KRESZ megengedi.

Ruhatisztítás

Szalonunkban kizárólag piperemosást végzünk, valamennyi ügyfelünk textíliáját egymástól elkülönítetten kezeljük.
Ennek megfelelően gépparkunkban megtalálhatók a kis kapacitású professzionális mosó- és szárítógépek is, melyek a programok sokaságával alkalmazkodnak az aktuálisan tisztítandó textíliák típusához, szennyezettségük mértékéhez. Korszerű belső kialakításuk révén kíméletesen távolítható el a szennyeződés a textíliákból.
A makulátlan tisztaság eléréséhez a környezet – barát tisztítószerek mellett környezetkímélő technológiát alkalmazunk, melyet modern gépeink tesznek lehetővé.
Különös hangsúlyt fektetünk a ruhaneműk friss illatára, kellemes tapintására.
A frottír törölköző lágy, az ágynemű ropogós – ha ezt igényli az ügyfél – a függöny lágy esésű, a fehérnemű selymes, a tollkabát habos.
Odafigyelünk, hogy a speciális kezelést igénylő sportruházathoz speciális mosószereket, adalékanyagokat használjunk, használati értékük megőrzése érdekében.

Ágytakarók, ágyneműk, ingek, terítők…stb. mosását vállaljuk, rövid határidővel, akár házhozszállítással is!
A mosás megkezdése előtt gondosan átnézzük a ruhákat és az esetleges foltokat bekezeljük, a leghatékonyabb folteltávolítás érdekében. Különböző makacs foltok eltávolítását (pl.: rozsda, kávé, tea, ragasztó ) vállaljuk.

 

Vendéglátó ipari textíliák mosása Budapest 1. kerület (I. kerület) közelében

Éttermek, vendéglők, szállodák, hotelek, panziók nagy mennyiségű ágyneműik asztalneműik tisztítását, minden igényt kielégítően, szakszerűen végezzük.
A fehér és a színes asztalneműk sokszor makacs szennyeződéseit textilkímélő módszerekkel és speciális mosószerek és adalékanyagok segítségével távolítjuk el.
Azon foltokat, amiket mosással – az anyag károsítása nélkül – nem lehet eltüntetni, azokat folttisztító szerek alkalmazásával távolítjuk el a textíliából.
Ipari sík vasalógépünkkel tükörsimává varázsoljuk az ágyneműket, asztalneműket.

Éttermek, panziók, szállodák, iskolák, üzemek …stb. részére vállalunk, igény szerint,  piperemosást,higiénikus mosástkilós mosást egyaránt.  A mosás és  vasalás után akár vállfán, akár hajtogatva, igény szerint szelektálva, csomagolva „szekrénykészen” adjuk át a tiszta textíliát. Rövid határidővel, pontos elszámolással, szállítással. Áraink mennyiségtől, szennyeződéstől, mosás technológiától, anyagfajtától függnek.

 

Munkaruhák mosása Budapest 1. kerület (I. kerület) közelében

Élelmiszeripari feldolgozó üzemek speciális szennyezettségű munkaruháinak mosását is végezzük. Professzionális mosószerek és technológiák alkalmazásával biztosítani tudjuk a textilek megfelelő fertőtlenítését, csírátlanítását.

Befejező műveletek

A tisztára mosott, simára vasalt textileket az ügyfelek igényei szerint hajtogatjuk, védő fóliába csomagoljuk, megóvva a ruhaneműket a szállítás során leselkedő szennyeződésektől.

VEGYTISZTÍTÁS

Felsőruházatok, munkaruhák, egyenruhák, függönyök, falvédők, bútorhuzatok, plédek, gyapjú-, bőr-, szőrmeáruk stb. minőségi vegytisztítása.

A speciális foltkezelési eljárásainknak köszönhetően, a legtöbb makacs folt, mint pl.: rozsda, rágógumi, fű, vörösbor, olaj.. stb. eltűntethető.